ANGÅENDE COVID 19 OCH ÅTGÄRDER MOT SMITTSPRIDNING

 

Uppdaterat den 7 juni 2021

 

Den nya förordningen baserat på Pandemilagen som klubbades den 8 januari innebär att varje deltagare i verksamheter öppna för allmänheten ska ha 10 m2 till sitt förfogande. Det innebär hos oss att våra salar kan ta emot olika många deltagare.  Vi har anpassat verksamheten för att följa lagstiftningen. 

Danskursbokningen inför höstterminen 2021 är öppen. Om din önskade kurs är fullbokad så boka en köplats. Vi kontaktar alla som köar när plats finns. Så snart restriktionerna lättar eller ändras öppnar vi fler platser. Men vi törs inte gå händelserna i förväg och riskera besvikna elever som vi kanske måste neka plats i den händelse restriktionerna ligger kvar i höst.

 

  • Som alltid gäller att ingen någonsin ska dansa eller träna med sjukdom i kroppen. Då stannar man hemma! Vid minsta förkylningssymptom ska man omedelbart lämna lokalen och ta sig hem. Det gäller hosta, ont i halsen, snuva, feber. Och det räcker med ett av dessa symptom och det gäller även om det är lindrigt.
  • Vi uppmanar alla som kan att byta om hemma.
  • Vi har intensifierat våra städrutiner och städning av allmänna delar pågår oavbrutet under öppettiderna.
  • All personal tvättar händer regelbundet och ofta. Vi förutsätter att alla besökare gör detsamma.
  • Ingen med minsta förkylningssymtom arbetar hos oss och man måste vara symptomfri i minst 2 dagar innan man kommer tillbaka i tjänst.
  • Vi genomför olika insatser för att minimera trängsel i lokalen. Vänligen lämna plats i trappan!
  • Vi följer noga händelseutvecklingen och lyssnar till Folkhälsomyndigheten samt Regeringen. Vid oklarheter ringer vi Folkhälsomyndighetens informationslinje. Vi är beredda att agera snabbt om det krävs. Läs om Folkhälsomyndighetens rekommendationer för gym och idrottsanläggningar: FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN
  • Vi har minskat antalet platser på våra gruppträningsklasser. Det ska finnas gott om plats. Vänligen respektera att du inte kan eller får smita in om du står på reservplats.  Vissa klasser hålls utomhus. Studera schemat varje dag
  • För dig som vill och behöver finns en del pass online genom https://vimeo.com/showcase/7749634
  • Håll avstånd till andra som tränar. Trängs inte.

Vi märker att alla gäster tvättar redskap och maskiner mycket mer nu än tidigare! Stort tack för det!  Vi fyller löpande på med rengöringsmedel!

Vänligen

Teamet på House of Shapes

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 09.00-21.00

Vi stänger vår ytterdörr 30 min                       innan stängning!
Långhelger och röda dagar har vi begränsade öppettider.

 

 

 

 

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19