ANGÅENDE COVID 19 OCH ÅTGÄRDER MOT SMITTSPRIDNING

 

Uppdaterat den 9 januari 2021

DANSKURSER VÅRTERMINEN 2021

Alla danskurser upp till 16 år genomförs enligt schema. Kursstart vecka 3. Anmälan är öppen men antalet platser är kraftigt reducerad med anledning av den nya Förordningen från Folkhälsomyndigheten den 8/1 2021.

Danskurser från 16 år och uppåt som varit inställda under höstterminen och som flyttats till vT 2021: Alla elever får epost under vecka 1 med nya datum för att dansa igen. Det blir alltså inga dansaigen-tillfällen v 1 till och med v 5.

Vårterminen för nya Danskurser från 16 år och uppåt startar i  mitten av februari. Anmälan är öppen men antalet platser är kraftigt reducerad med anledning av den nya Förordningen från Folkhälsomyndigheten den 8/1 2021.

 

SHAPESMEDLEMMAR FITNESS

Vi får fortfarande hålla öppet men vi kommer att styra om en del av verksamheten.  Detta kan du se i vårt schema, på hemsidan och i sociala media. Vi uppdaterar löpande så snart vi har nya besked att ge.

Vi erbjuder max 15 personer i taget i gymmet. Vid kö har våra egna medlemmar företräde. Brucepass, Swiftr och Classpass får vänta till eventuell kö tar slut.

8 – 14  personer på gruppträning inomhus.

Du som verkligen inte vill eller törs träna just nu får självklart frysa ditt kort.

Vi behöver få ditt önskemål om frysning via epost till reception@houseofshapes.se och du måste säga ett sista datum för frysningen. Om frysning begärs när dragning skett lägger vi ett tillgodo. Inga ågterbetalningar.

Vi återkommer fortlöpande med mer information!

 

  • Som alltid gäller att ingen någonsin ska dansa eller träna med sjukdom i kroppen. Då stannar man hemma! Vid minsta förkylningssymptom ska man omedelbart lämna lokalen och ta sig hem. Det gäller hosta, ont i halsen, snuva, feber. Och det räcker med ett av dessa symptom och det gäller även om det är lindrigt.
  • Vi uppmanar alla som kan att byta om hemma.
  • Vi har intensifierat våra städrutiner och städning av allmänna delar pågår oavbrutet under öppettiderna.
  • All personal tvättar händer regelbundet och ofta. Vi förutsätter att alla besökare gör detsamma.
  • Ingen med minsta förkylningssymtom arbetar hos oss och man måste vara symptomfri i minst 2 dagar innan man kommer tillbaka i tjänst.
  • Vi genomför olika insatser för att minimera trängsel i lokalen. Vänligen lämna plats i trappan!
  • Vi följer noga händelseutvecklingen och lyssnar till Folkhälsomyndigheten samt Regeringen. Vid oklarheter ringer vi Folkhälsomyndighetens informationslinje. Vi är beredda att agera snabbt om det krävs. Läs om Folkhälsomyndighetens rekommendationer för gym och idrottsanläggningar: FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN
  • Vi har minskat antalet platser på våra gruppträningsklasser. Det ska finnas gott om plats. Vänligen respektera att du inte kan eller får smita in om du står på reservplats.  Vissa klasser hålls utomhus. Studera schemat varje dag
  • För dig som vill och behöver finns en del pass online genom https://vimeo.com/showcase/7749634
  • Håll avstånd till andra som tränar. Trängs inte.

Vi märker att alla gäster tvättar redskap och maskiner mycket mer nu än tidigare! Stort tack för det!  Vi fyller löpande på med rengöringsmedel!

Vänligen

Teamet på House of Shapes

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 09.00-21.00

Vi stänger vår ytterdörr 30 min                       innan stängning!
Långhelger och röda dagar har vi begränsade öppettider.

 

 

 

 

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19