ANGÅENDE COVID 19 OCH ÅTGÄRDER MOT SMITTSPRIDNING

 

Uppdaterat den 1 mars 2021

DANSKURSER VÅRTERMINEN 2021

Den nya förordningen baserat på Pandemilagen som klubbades den 8 januari innebär att varje deltagare i verksamheter öppna för allmänheten ska ha 10 m2 till sitt förfogande. Det innebär hos oss att våra salar kan ta emot olika många deltagare.  Vi har anpassat verksamheten för att följa lagstiftningen. Ett stort tack till alla er elever som hjälpt till med kursbyten.

 Vi erbjuder inga provapålektioner eller Drop in under vårterminen 2021.

Alla danskurser upp till 16 år genomförs enligt schema.  Antalet platser är kraftigt reducerat med anledning av den nya Förordningen från Folkhälsomyndigheten den 8/1 2021.  Det betyder också att vi tvingats tacka nej till många elever och boka om  elever till kurser med platser kvar eller till helt nyöppnade kurser. Ett stort tack till alla er som hjälpt till i den enorma logistiken för att ge så många som möjligt en chans att dansa.

 

Danskurser från 16 år och uppåt. Vårterminen för nya Danskurser från 16 år och uppåt startade i mitten av februari. Antalet platser är kraftigt reducerat med anledning av den nya Förordningen från Folkhälsomyndigheten den 8/1 2021. Du som ännu inte svarat på hur du vill använda dina resterande kurstillfällen från HT 20 är välkommen att kontakta oss på info@houseofshapes.se

 Vi får fortfarande hålla öppet men vi kommer att styra om en del av verksamheten.  Detta kan du se i vårt schema, på hemsidan och i sociala media. Vi uppdaterar löpande så snart vi har nya besked att ge.

 

  • Som alltid gäller att ingen någonsin ska dansa eller träna med sjukdom i kroppen. Då stannar man hemma! Vid minsta förkylningssymptom ska man omedelbart lämna lokalen och ta sig hem. Det gäller hosta, ont i halsen, snuva, feber. Och det räcker med ett av dessa symptom och det gäller även om det är lindrigt.
  • Vi uppmanar alla som kan att byta om hemma.
  • Vi har intensifierat våra städrutiner och städning av allmänna delar pågår oavbrutet under öppettiderna.
  • All personal tvättar händer regelbundet och ofta. Vi förutsätter att alla besökare gör detsamma.
  • Ingen med minsta förkylningssymtom arbetar hos oss och man måste vara symptomfri i minst 2 dagar innan man kommer tillbaka i tjänst.
  • Vi genomför olika insatser för att minimera trängsel i lokalen. Vänligen lämna plats i trappan!
  • Vi följer noga händelseutvecklingen och lyssnar till Folkhälsomyndigheten samt Regeringen. Vid oklarheter ringer vi Folkhälsomyndighetens informationslinje. Vi är beredda att agera snabbt om det krävs. Läs om Folkhälsomyndighetens rekommendationer för gym och idrottsanläggningar: FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN
  • Vi har minskat antalet platser på våra gruppträningsklasser. Det ska finnas gott om plats. Vänligen respektera att du inte kan eller får smita in om du står på reservplats.  Vissa klasser hålls utomhus. Studera schemat varje dag
  • För dig som vill och behöver finns en del pass online genom https://vimeo.com/showcase/7749634
  • Håll avstånd till andra som tränar. Trängs inte.

Vi märker att alla gäster tvättar redskap och maskiner mycket mer nu än tidigare! Stort tack för det!  Vi fyller löpande på med rengöringsmedel!

Vänligen

Teamet på House of Shapes

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

Påsklov 2 - 11 april

6 - 8 april stänger vi kl 22.00

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag 09.00-21.00

Vi stänger vår ytterdörr 30 min                       innan stängning!
Långhelger och röda dagar har vi begränsade öppettider.

 

 

 

 

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19