Buren

Detta är en högintensiv klass med övningar både med egen kroppsvikt samt med tyngder. Den innehåller funktionella övningar som engagerar hela kroppen och det ges mycket personlig guidning. Du kan själv anpassa svårighetsgraden i alla övningar, men det går ut på att pressa kroppen hårt under kort tid.

TIPS: Ta klassen för att lära dig övningar du kan göra på egen hand när som helst sedan!

Mias Burenpass

Mia Rodhborn kör ett burenpass med stationer som du kör 2 ggr på raken. Men först en rejäl uppvärmning! Vi går ett varv och sedan tar vi ett ärevarv med 1 gång per station och ger den sista droppen svett!

Jennies Burenpass

Jennie Widegren heter jag och jag tränar att för att må bra!! Jag vill fungera i vardagslivet, kunna lyfta, bära och vrida utan att få ont.

Hos mig får du ett Burenpass som är funktionellt! Målet är en balanserad kropp. Lika stark i båda sidor, lika stark fram som bak. Det går lika bra att vara nybörjare som avancerad då övningarna utförs långsamt och noggrant och du kör varje station själv, helt efter din egen nivå.
Välkommen!
Kärlek/ Jennie

Sofias Burenpass

Mina burenpass är uppbyggda så att du verkligen ska få jobba igenom hela kroppen. Jag använder funktionella övningar som stabiliserar, stärker men även utmanar.

Det är en cirkelträning där jag som utbildad personlig tränare går in och ser individen. Jag vill att du ska känna att du kan sätta din egen ribba och få hjälp att anpassa övningarna efter dina förutsättningar. Jag är där och coachar, peppar och justerar just som en PT för att du ska få ut det bästa ur varje pass. Vi jobbar stationsvis under bestämda tidsintervaller där du får bestämma hur pass intensivt passet ska bli för just dig!

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-180
Söndag 09.00-21.00
Vi stänger vår ytterdörr 30 min innan stängning!
Se nyheter för exakta tider vid långhelger.

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19