PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

Hos oss arbetar en rad Personliga Tränare i egen regi. Du kan ta kontakt med dem direkt eller be oss i receptionen att sätta er i kontakt.

Vi kan ge dig råd och viss guidning nr du ska välja PT.  Så tveka inte. Att träna med PT liknar ingenting annat.

MIA RODHBORN

”- Jag har mer än 30 års  erfarenhet av träning  med  alltifrån crossfit till rehab. Trots det utbildar jag mig regelbundet både inom fys och det mentala. Det hänger ihop. Jag vill jobba med helhet, att du ska bli ditt bästa jag utifrån förutsättningarna.  Att du ska må bra inifrån och ut.”

Utbildningar bland annat:

 • STAC Elittränare
 • Crossfit Level 1
 • Kortare kurser i tyngdlyftning
 • Utbildad Pilatesinstruktör 
 • Diplomerad coach och Personlig Tränare
 • Utbildningar inom kommunikation och förändringsarbete, mobilfritt, sorgbearbetning, medberoende med mera.

För bokning och övriga frågor: Maila mia.rodhborn@hotmail.com eller skicka ett SMS 070-7874171

MADELINN FERNANDEZ

Träna ute eller inne? Madde är hemtam överallt. Du når henne via epost madelinnfernandez@hotmail.com eller på någon av de gruppträningsklasser hon håller. Läs allt om Madde här: www.fightingspirit.se

MIKAELA URBOM

”- Det bästa jag vet är att hjälpa människor att nå sina mål, små som stora! Träning för mig handlar om att utveckla nya färdigheter som stärker en både fysisk och psykiskt! Min erfarenhet av att jobba med både elitidrottare och motionärer med specifika behov har gjort mig flexibel som tränare. Jag jobbar alltid utifrån ett coachande förhållningssätt i syfte att stärka din inre motivation och väcka din träningsglädje.”

Utbildning : 

 • Licensierad Personlig Tränare via The Academy. Certifierad av Almega Friskvårdsföretagen 
 • Idrottsvetenskapliga programmet , Högskolan i Gävle (pågående)
 • House of Shapes 3 åriga danslinje samt 1 åriga dansar utbildningen (DU)
 • Utbildad Konståkningstränare via Svenska Konståkningsförbundet

För bokning eller vid övriga frågor maila urbom.training@gmail.com

THERESE ANDERSSON

”- Rörelseglädje och motion är en självklarhet för mig. Mitt stora intresse för hälsa började redan som barn när jag upptäckte friidrotten och gymnastiken och jag började tävla i medel-långdistanslöpning. När jag utbildade mig till personlig tränare och idrottskonsulent blev jag intresserad av helheten hur allt hänger ihop. Jag tror på ett holistiskt synsätt där fysiskt, psykiskt, socialt, känslomässigt och andligt välmående ingår.

Jag tror att all träning är bra men att den ska vara glädjefylld för då blir det lättare av och du lyckas bättre med dina målsättningar.

Mina intressen är löpning, styrketräning, yoga, snowboard, skidåkning, språk, musik och jag uppskattar att vara ute i naturen.

Idag tränar jag på motionsnivå men brinner för att hjälpa andra människor att prestera på topp eller till ett bättre välbefinnande.

Har du funderat på att ta hjälp av en personlig tränare? Eller anta en utmaning som kräver specifik träning? Eller bara tappat motivationen? Tveka inte att höra av dig så hjälper jag dig.”    

Utbildningar:

 • SAFE styrketräningsinstruktö
 • BOSÖN Idrottsfolkhögskola
 • SAFE personlig tränare
 • SATS yoga

För bokning eller övriga frågor: Mobil: 0704 – 717013    Mail: tess.eweandersson@gmail.com

 

JAKOB ISAKSSON

”- Jag jobbade tidigare som professionell dansare men har skolat om mig mot hälsa och träning. Har vid sidan av dansen tränat kampkonster och tävlar i Taiji Quan på internationell nivå. Bland annat har jag medaljer från VM i Traditionell Kungfu 2010. Har lång erfarenhet av träning och coachning och ör van att lägga upp inspirerande pass med hård och utmanande träning, men arbetar också med rehab, stretching och stresshantering.”

Utbildning:

 • PT-utbildning, DS Personal Training School (internationell)
 • Kostrådgivare, DS Personal Training School
 • Sports Coach, Guangzhou Sports University, Kina
 • Lic Taiji Quan och Qigonginstruktör, Wudang Gungfu & Health Academy

För bokning eller vid övriga frågor maila reception@houseofshapes.se

JOSÉ NUNEZ

”- Jag har jobbat som tränare för elit såväl som motionärer i drygt 35- år och jag lär fortsätta lika många år till. 25 av dessa år drev jag olika träningsanläggningar. Jag har en stark förkärlek till den funktionella och varierade fysträningen inom vilken jag utbildar tränare i Skandinavien. Jag inspireras av möten där utveckling sker på så väl fysiska som mentala plan. Därför fortsätter jag med utbildningar, medverkar på resor och workshops. Jag är med i Talking Minds och föreläser om framtidens träning som bättre överensstämmer med våra behov av ett mer lustfyllt välmående. Alltså en varierad och rolig träning som stärker prestation, får dig att undvika skador och som gör dig mer medveten och motiverad i din strävan att hålla formen”

För bokning och övriga frågor: Maila jose@moveoo.se  SMS – 070-509 66 55 

TONI KASTELAN

” – Jag har de senaste 10 åren jobbat som professionell tango dansare och lärare. Parallellt med dansen har jag hjälpt många av mina klienter till ett friskare och starkare liv. Jag utgår ifrån principen att det ska vara roligt att träna eftersom det närmast är en förutsättning för att implementera en varaktigt träningsform som man kan ta med sig livet igenom. Som PT utgår jag alltså utifrån individens önskemål för att uppnå varaktiga resultat. Jag brukar använda mig av många element från boxning som gör träningen rolig, effektivt och heltäckande. Kort sagt jag finns där för dig.”

Kontakt och bokning: toni.kastelan@gmail.com

ATT TRÄNA MED PT GER DIG MOTIVATIONEN DU BEHÖVER &  RESULTATEN DU VILL HA.

Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du får en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig och ge dig de resultat du vill ha.

Oavsett om du vill forma dina muskler, göra en viktnedgång, förbättra din golfsving eller tiden på nästa maratonlopp kan våra personliga tränare hjälpa dig. Du kan också få hjälp att rehabilitera skador eller förebygga problem.

Kontakta vår reception antingen på plats, ring 08-669 40 70 eller maila reception@houseofshapes.se, så återkopplar en av våra personliga tränare till dig.

TRÄNA MED TRAINEE

Vi presenterar Lucas Pomo vår PT-trainee, som du redan känner igen från vår reception där han arbetar på helgerna. Lucas är svensk silvermedaljör i ungdoms-SM i styrkelyft 2021 och nu siktar han på en karriär som Personlig Tränare.  Han kan redan massor om träning. Nu ska han lära sig att lära andra som trainee hos oss.

Du kan träna med Lucas under överinseende från våra ordinarie tränare. Du bestämmer hur många timmar du vill köpa och binder dig inte till ett paket.

Pris per timma: 395 kr och du bokar via reception@houseofshapes.se

 

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-17.00
Söndag 09.00-21.00

Vi stänger vår ytterdörr 30 min                       innan stängning!
Långhelger och röda dagar har vi begränsade öppettider.

 

 

 

 

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19
Fakturafrågor

sini@houseofshapes.se