AVTALSVILLKOR VID KURSANMÄLAN

ANMÄLNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR

Anmälan

Du anmäler dig eller ditt barn genom att välja kurs och fylla i anmälningsformuläret på vår hemsida. Därefter får du en faktura och det betyder att du har en plats på kursen. Kallelse till kursen och mer information skickas sedan separat ut via mail ca 1 vecka innan kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att flytta elever till rätt åldersnivå och kurs om elevens ålder inte stämmer med kursvalet. Du blir ej automatiskt överflyttad till nästa termin utan måste göra en ny anmälan varje termin. House of Shapes förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare om så blir nödvändigt.

Om du ångrar dig? Villkor vid avanmälan

Eventuell avanmälan görs skriftligen och skall vara oss tillhanda senast en vecka före kursstart. När vi fått din avanmälan skickar vi en bekräftelse. Vänligen kontakta oss om du ej fått bekräftelse. Vid avanmälan senare än en vecka före kursstart debiteras en avgift på 150 kr per kurs. Vid avanmälan från och med kursstartsdagen debiteras full kursavgift. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att betala full kursavgift. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Du kan läsa mer om konsumentlagens ångerrätt här: Ångerrätt

Om du på grund av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften för den tid läkarintyget avser, minus avanmälningsavgift enligt ovan. Om kursen som du har anmält dig till är fullbokad eller har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet.

Betalning

Du betalar direkt med kort vid anmälan eller via Faktura som du får per epost. Därför är det viktigt att uppge betalarens epost vid anmälan. Förfallodatum står i din faktura. Ange OCR-nummer vid betalning.

Delbetalning

Det går att dela kursavgiften på två betalningar om du väljer fakturabetalning. Detta väljer du vid anmälan till kursen.

För delbetalning tillkommer en extra avgift på 150 kr. Två separata fakturor skickas ut vid samma tillfälle.

Syskon- och mängdrabatt

Vid anmälan till flera kurser under samma termin får du 10% rabatt på 2:a kursen, 20% rabatt på 3:e kursen etc. Danslinjer är redan subventionerade och går ej att kombinera med syskonrabatter. Inte heller dansläger, work shops eller andra paketerade arrangemang omfattas av syskon- och mängdrabatt. Endast Danskurser under vår- och hösttermin erbjuds syskonrabatten.

Terminskort

Då en person anmäler sig till tre kurser blir det automatiskt ett terminskort. Ett terminskort är personligt och ger garanterad plats på 3 kurser och möjlighet att ta drop in på öppna klasser i mån av plats. Det går ej att kombinera med andra rabatter då detta är ett rabatterat kort från början.

Danslinjen

Särskilda villkor gäller som förmedlas vid antagning.

Enstaka lektioner/anmälan efter kursstart

För dig som vill prova på en kurs innan du anmäler dig finns det möjlighet att, i mån av plats, betala för en enstaka lektion. Detta innebär dock ingen platsgaranti eller förtur. Kostnaden är 200 kr för kurser upp till 16 år och 250 kr för kurser över 16 år. Denna kostnad dras av från terminsavgiften vid anmälan. Detta finns tillgängligt de första tre veckorna på terminen. Sedan går det inte att anmäla sig till kurserna, utan då gäller drop-in, i mån av plats på alla kurser över 10 år. Alltså ingen Drop-in på barndans.

Byte av kurs och missade lektioner

Du kan byta kurs i mån av plats under de tre första kursveckorna. Från och med den fjärde kursveckan uttages en avgift på 150 kr per kursbyte. Om du har missat lektioner kan du ta igen dem på ordinarie terminskurser under pågående termin, i mån av plats.

Terminsavslutning

Höstens termin avslutas med att anhöriga och vänner bjuds in till sista lektionstillfället. Varje vår avslutar vi terminen med en föreställning på en teater, (Vårshow)  med alla danskurser som ligger på nivå fortsättning eller högre. Kurser på Nybörjar/fortsättarnivå deltar inte i vårshowen men undantag kan förekomma.  Rena nybörjargrupper och de grupper som inte medverkar på vårshowen har avslutning i danssalen.

Fotomedgivande

Så här använder vi bilder från klasser, repetitioner och uppvisningar inom House of Shapes.

Bilder och filmer är viktiga för att vi ska kunna visa upp dansskolans verksamhet för varandra, synliggöra oss för vår samarbetspartners och visa intresserade vad vi gör. Användningen av bilder och filmer från verksamheten kan komma att publiceras på klubbens hemsida, Instagram-konto, Facebook-konto och i interna publikationer (t ex nyhetsbrev, verksamhetsberättelse).

Vid användning av bilder tillämpar vi dessa riktlinjer:

Bilder är enbart från klasser, läger, uppvisningar eller andra sammankomster i regi av House of Shapes.

Bilderna visar upp verksamheten i linje med vår värdegrund.

Främst används bilder på grupp eller bilder tagna på avstånd.

Inga bilder publiceras på den som bett om att inte vara med på bild.

Om du upplever att en publicering av något material som berör dig som kränkande kan du kontakta oss. Då tar vi genast bort materialet.

När du bokar en kurs hos oss ska du markera om du inte vill vara med på foto. Du kan när som helst under terminen ändra ditt val.

Hantering av personuppgifter

Kursdeltagare och målsman godkänner via detta avtal att dennes personuppgifter insamlas, registreras, lagras och behandlas i enlighet med GDPR. Vidare godkänner kursdeltagare och målsman att H.o.S har rätt att använda telefonnummer, mobilnummer och adress för kommunikation mellan H.o.S, H.o.S samarbetspartners och kursdeltagare och målsman. Kursdeltagare och målsman har rätt att bli bortplockad ur massutskick om så önskas. H.o.S. kan i så fall inte garantera att nå ut med information som rör kurstillfällen och eventuella ändringar i schema.

Ordningsregler på House of Shapes

Vi är en dansskola och ett gym och det betyder att många olika intressen samsas i lokalen. Inga elever eller föräldrar får befinna sig på träningsytorna, sitta på maskiner eller låta barn leka på gymytorna. Detta av säkerhetsskäl och av hänsyn till gymgäster som vill använda maskinerna. Vi bjuder på kaffe och te inne i loungen. Vi äter och dricker inget inne i gym och danssalar mer än vatten ur plastflaskor.

Varmt välkommen till en ny termin på House of Shapes!

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-17.00
Söndag 09.00-21.00

Vi stänger vår ytterdörr 30 min                       innan stängning!
Långhelger och röda dagar har vi begränsade öppettider.

 

 

 

 

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19
Fakturafrågor

sini@houseofshapes.se