malin emmoth – shapes house

Kom igen katten, det svänger!
På mina klasser ligger dansglädjen och det personliga uttrycket i fokus. Vi tränar grunder och variationer av grunder och det är du som uttrycker och ”dekorerar” formen av rörelsen och dansen som du önskar. På shapesklasserna jobbar vi med kombinationer och koreografi och på Dansklasserna jobbar vi även med improvisation utifrån dom grunder vi tränar och fördjupar oss mer i House, både dans och musikmässigt. Vi tillåter oss att exprimentera med rörelserna och känna att stilen inte behöver vara perfekt på en gång utan att det ger med sig med övning och träning. House är en stil som lämnar mycket frihet till det egna uttrycket, beatet är snabbt men vi håller lyckan och tålamodet stort. Flås, svett, förbättrat fotarbete och känsla för rytm utlovas.

– Vinnare av Streetstar 2010 i Housedance och medlem i crewet Phat Jam Jackies samt duon The jackies
– Koreograferat och medverkat vid åtskilliga shower för scen och TV i Sverige, bland annat Melodifestivalen, Grammisgalan, Världens Barn-galan och Urban Connection festivalen
– Arbetat vid Cabaret du Moulin Rouge i Paris och tillhör sedan år 2005 deras turnéensemble som under åren uppträtt vid en mängd olika Teatrar, TV-shower och evenemang i USA, Asien, Latinamerika och runt om i Europa.

Läs mer om vår gruppträning här!

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-180
Söndag 09.00-21.00
Vi stänger vår ytterdörr 30 min innan stängning!
Se nyheter för exakta tider vid långhelger.

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19