mira hannula – shapes salsa

Jag älskar att dansa och mitt främsta mål är att förmedla dansglädje!

Salsa är en ”streetdance” vilket gör att det finns och ges utrymme för att testa, experimentera och hitta sin egen stil!

I SHAPES/Salsa-klasserna vill jag förutom att nöta in olika salsagrundsteg även jobba på stilar och på salsasvänget efter att ha värmt upp kroppen. Därefter går vi vidare med kombinationer och koreografi, och slutet av klassen hoppas jag på ett Salsaparty i danssalen där alla maxar sina steg och rörelser! Cha-cha-cha som är närbesläktat kan också dyka upp i första delen av klassen.

Om mig:

Salsan tog över all fritid efter en Kubaresa 1999! Snabbt blev nivån sådan att jag runt 2001 var en del av en grupp som representerade Sverige med shower och undervisning runt om i Europa, USA och Puerto Rico. Ett resultat av detta blev SalsaAkademien. Mellan turnéerna  gjordes regelbundna inspirations- och träningsresor till London och New York! Så sedan 1999 har Salsa, och alla danser i samma genre, varit en stor del av mitt liv och det verkar inte minska….
Favoritdanser: Salsa/Mambo, Cha-cha-cha och Flamenco.

Läs mer om vår gruppträning här!

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-180
Söndag 09.00-21.00
Vi stänger vår ytterdörr 30 min innan stängning!
Se nyheter för exakta tider vid långhelger.

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19