sofia laas – booty, core, buren,  funtional training & moyoyoga®

Dans och träning har alltid varit en del av mitt liv och att få arbeta med min passion är ett privilegium och det är just det jag vill förmedla på mina pass! Passion och glädje! Hos mig finns inga fel utan det är musiken, stunden och glädjen som tar oss igenom klassen. Det ska vara roligt att träna! Mitt mål är att få mina kunder att släppa loss, känna sig bekväma i nya utmaningar samt få deras självkänsla och självförtroende att växa lite, lite för varje klass/ PT-timme.

Utbildningar

Kulturamas Fria Gymnasium – Inriktning Musikal
Aerobic weekends – Core instruktör
Lunnevads folkhögskola i Linköping – Danslinjen
Zumba Fitness – Zumba fitness, zumba kidz samt zumba toning instruktör
Base23 – Dag-danslinjen (Daybase)
SAFE Education – Tränings instruktör, Personlig tränare samt Kostrådgivare
Schwinn cycling – Spinninginstruktör
Kangoo Jumps, AfHo® och Powerstrip® (utbildad av Jorge Mix, Åsa Fornander och Åsa Berggren)
Crossfit – Crossfit Level 1 Trainer

Sofias Burenpass

Mina burenpass är uppbyggda så att du verkligen ska få jobba igenom hela kroppen. Jag använder funktionella övningar som stabiliserar och stärker, men även utmanar.

Det är en cirkelträning där jag som utbildad personlig tränare går in och ser individen. Jag vill att du ska känna att du kan sätta din egen ribba och få hjälp att anpassa övningarna efter dina förutsättningar. Jag är där och coachar, peppar och justerar just som en PT för att du ska få ut det bästa ur varje pass. Vi jobbar stationsvis under bestämda tidsintervaller där du får bestämma hur pass intensivt passet ska bli för just dig!

Läs mer om vår gruppträning här!

 

ADRESS

Hornsgatan 103
117 28 STOCKHOLM
Buss 4, hållplats Varvsgatan
T-bana Hornstull, uppgång Högalid

Karta

ÖPPETTIDER

Mån-tors 06.30-22.30
Fredag 06.30-20.00
Lördag 09.00-180
Söndag 09.00-21.00
Vi stänger vår ytterdörr 30 min innan stängning!
Se nyheter för exakta tider vid långhelger.

KONTAKT

Reception

Platschef
annica@houseofshapes.se
070-799 67 77
Dansrådgivare
dans@houseofshapes.se
070-090 91 19